söndag 10 januari 2010

Helgen!

Dåligt bloggande den här helgen alltså, men det har varit fullt upp. Här får ni den:

Fredag: Spelkväll hemma hos Jonas, Tjuv & Polis, Vem Där turnering och en grymt kul omgång med Rappa-Kalja Extreme. Avrundades med en pizza och chirre med dirre. ILH. Sa hejdå till Boström också som åkte tillbaka till Miami tidigt imorse.
DSC00302 Är din person Sam? Det roliga var att Sam var med tre omgångar i rad!

Lördag: Packa, packa, packa, packa och något mer… hmm… Jo just det, PACKA! Men nu är allt klart nästan, allt är nere i sina lådor, känns skönt!

Söndag: Den stora åka-till-IKEA dagen! Handlade i stort sett allt som behövs inför flytten förut, tv-bord, stor byrå, förvaring, hallmöbel, köksbord, tallrikar, bestick, 6 shotglas för 15:-. IKEA är det bästa som finns, alla kategorier. Har allt. Sen var det full fart in hem till Emmie där jag, hon och Gabriella inte sa “hejdå” utan “vi ses senare”. Chuck var med också. Sötaste och busigaste hundvalpen på länge, posade för kameran som om han inte gjort något annat. Några bitmärken och ett par sönderbitna strumpor lämnade han som avtryck, totally worth it!
DSC_0381 DSC_0375Det var helgen, nu blir det Band of Brothers. Har faktiskt inte sett den serien förut, skäms på Johan har folk sagt när jag har berättat det så se blir det!

1 kommentar:

  1. Johan! Önskar dej all lycka med studierna och hoppas du ska trivas bland danskar och danskor. Tack också för julchokladen! Det var jättegulligt av dej. Hoppas vi ses när du är hemma någon gång! AnnaLena

    SvaraRadera